maanantai 12. elokuuta 2013

PARSAKAALI-MASCARPONEPASTA

Mun on pakko jakaa tää resepti, joka keksittiin äitin kanssa vähän vahingossa. Kannattaa kokeilla, tää on ihan superiisi ja niin hyvää! Toimii myös lohturuokana ;-)

Parsakaalta, sipulia, valkosipulia, suolaa, mustapippuria, mascarponea ja pastaa. Siinä kaikki mitä tarvitaan! Pilko parsakaali suuhunsopivaksi ja keitä al denteksi. Pyöräytä pannulla sipulit, keitetty parsakaali ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta al denteksi suolaisessa vedessä. Kaada vesi pois ja kippaa pannun sisältö sekaan ja päälle mascarponea. Sekoita ja maista, mausta lisää tarvittaessa. Nostele lautaselle ja nauti! Päälle voi tietty ripotella vielä vähän parmesania ja timjamia tai basilikaa. 

Tää ohje on tosi suurpiirteinen, mutta käytin ite melko pienen parsakaalen, yhen punasen kevätsipulin, puolikkaan ykskyntisen valkosipulin ja n. 100g mascarponea. Pastaa noiden kanssa keitin vähän reilun kahden annoksen. 

Kokeilkaa tätä. Oon tosissani, tää on ihan mielettömän hyvää!! 

2 kommenttia :

  1. Nammmm kokeiluun! Tykkään myös teidän pöytäliinasta :-D

    VastaaPoista
  2. kannattaa pistää kokeiluun! ja niin määkin :-D

    VastaaPoista