maanantai 4. marraskuuta 2013

SE ON ALKANUT!

Niin mikä? No joulun fiilistely tietty! Tänään marraskuu näytti sitä synkkää ja märkää puoltaan, joten aattelin, että nyt on aika julistaa joulufiilistelyt alkaneeksi. Glögiä oon juonut kyllä jo aika paljon, mutta viime viikolla ostin tän vuoden ekat joululehdet ja kaivoin viimevuotiset lehdet kaapista. 
Ostin tänvuotista blossaa ja odotukset oli tosi korkeella. Jouduin pettymään, koska kyseinen glögi oli tosi makeeta ja mun makuun vähän turhan tujua. Pullo on kuitenkin tosi hieno!!
En oo ikinä ennen innostunu pallokynttilöistä, mutta tänä syksynä oon ostanu jo kaks! Ne näyttää tosi kivoilta mun mielestä. 

Sieltä se joulu tulee, pitää varmaan seuraavaks alkaa ihan tosissaan miettimään joululahjoja! Niin kivaa, onhan tätä taas odotettu :-)

2 kommenttia :

  1. Voi joulufiilistely, miunkin pitää varmaan alottaa nyt marraskuun kunniaksi sama! ♥ Kadehdin vähän tuota sun joululehtikasaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se kannattaa ajoissa alottaa! :-) ja joo, onhan se ihan hyvä kasa! Kuulin myös jostain joulukirjasta, kuulostaa ihanalta eikö!

      Poista