tiistai 3. joulukuuta 2013

BROWNIE APRIKOOSILLA JA CASHEW-PÄHKINÖILLÄ.


AINEET:
200 g suklaata (itse käytin 100 g tummaa suklaata ja 100 g maitosuklaata)
150 g voita
2½ dl sokeria
3 munaa
1½ dl jauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
noin 10 kuivattua aprikoosia
noin 75 g cashewpähkinöitä

OHJE: 
1. Sulata suklaa ja voi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulan suklaa-voiseoksen joukkoon. Lisää munat.
3. Sekoita.
4. Kaada taikina vuokaan (noin 15x30 cm).
5. Pilko kuivatut aprikoosit ja cashewpähkinät rouheiksi paloiksi ja ripottele taikinan pinnalle.
6. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti